SUARA ANDA
article printer email
PENGIRIM CADANGAN/IDEA/MAKLUMBALAS JAWAPAN
Wong Kok Fei we, the residents of Bandar Mahkota Cheras & Bandar Sungai Long are having number of cases of residents vomitting and diarrhea cases. This is diagnosted with Clinic around this area. Sympthoms similar to food poisoning. We are suspecting there is issue with the water supply. Kindly take note and investigate on this.  
Mohd Zahari Mohd Shoib Saya pemilik kepada website LMreds.com yakni website mengenai Liverpool dalam bahasa Malaysia. Saya juga mempunyai page Liverpool Malaysian Reds yang memiliki sekitar 33,000 likers dengan hanya aktid dalam masa 2 tahun sahaja. Kami ingin memohon cadangan dan maklum balas seterusnya ingin memohon dana atau kaedah memperkembangkan lagi website sebegini. Ianya mungkin bakal menjadi contoh kepada website sukan di malaysia pada msa akan datang yang mana kami menetapkan disiplin yang tinggi walaupun dalam komentar. No Sex term, no animal term, proper name club dan no extensive provoking term. Mohon agar pihak tuan memberikan maklum balas tentang harapan kami yang tinggi ini. Sekian terima kasih  
Balkhis Bagaimanakah cara saya boleh mendapatkan poster penjimatan tenaga daripada pihak KeTTHA untuk aktiviti pelajar sekolah menengah ?  
Kongsi Halaman Ini :
Sorotan Penting
image MAJLIS MESRA AIDILFITRI KEMENTERIAN TENAGA, TEKNOLOGI, SAINS, PERUBAHAN IKLIM & ALAM SEKITAR Selanjutnya
image 600 Warga KeTTHA Hadir Majlis Amanat Bersama Ketua Setiausaha Negara Selanjutnya
noimage Projek Pembinaan Loji Rawatan Serantau dan Rangkaian Paip Pembetungan Kuantan Selanjutnya
 
Pengguna Atas Talian : onlineonline
Statistik Pelawat : totaltotaltotaltotaltotaltotaltotal